Prada PR01VS 1AB5S0

Solglasögonen Prada PR01VS 1AB5S0 är en del av den senaste kollektionen från Prada som är noggrant designad för kvinnor. Den här... Visa mer

Storlek

En storlek
En storlek: 56/20/145 mm
I lager
30 dagars retur
Beräknad leverans: 4 - 6 arbetsdagar
SEK2,219.00

Letar du efter lite skoj? Dessa imponerande och aningen excentriska Prada PR01VS 1AB5S0 solglasögon kommer att tillföra en touch av retro till dina soliga dagar. Dess svarta kattöga-båge har grå glas som ger 100 % UV-skydd. Denna lätta plastbåge ser fantastisk ut på kvinnor med runda, ovala eller hjärtformade ansikten. Vänta inte... beställ ett par och bli den mest häftiga version av dig själv.

tech

Prada

Prada grundades 1913 i Milano och blev snabbt ett av världens mest framstående lyxmärken. Prada är kända för sin utsökta hantverkskonst och denna ypperlighet är också inbäddad i deras glasögonskollektion – Prada använder bara de bästa materialen för att göra bågar som både är sofistikerade och roliga.

tech

För vem är de?

Solglasögonen Prada PR01VS 1AB5S0 är en del av den senaste kollektionen från Prada som är noggrant designad för kvinnor. Den här eleganta helram modellen reflekterar senaste trenderna inom modern glasögondesign och dess cat eye form gör Prada PR01VS till det perfekta valet särskilt för runda, ovala och hjärtformade ansikten.

tech

Material

Materialet som används till bågen är höggradig injicerat acetat. Tillskillnad från plast så är acetat betydligt lättare, mer flexibelt och 100% allergivänlig. Linserna har utvecklats till 100% för att blockera skadliga UV-strålar.

tech

Gratis frakt

Köp dina Prada PR01VS 1AB5S0 hos oss på eyerim nu och få leveransen direkt till din dörr utan några extra kostnader med dess originella och skyddande förpackning.

Parametrar

Märke
Modell
PR01VS 1AB5S0
Ramfärg
Svart
Glasens Färg
Grå
Bågform
Cat Eye
Bågtyp
Helram
Polariserade
Nej
Kön
Dam
Tillverkaren ramfärg
Black
Tillverkaren linsfärg
Grey
Frame material
Acetat

Varför eyerim

Fri frakt från SEK1,135.00
Worry free returns
Authorized reseller
Prova på virtuellt
Hitta din storlek
Storlekar
S
M
L
Kortet sträcker sig långt bortom änden av ditt öga
Kortet slutar i slutet av ögat
Kortet når inte slutet av ögat
Dela
Prada PR01VS 1AB5S0
SEK2,219.00

Få en välkomstrabatt

Missa inte bra erbjudanden eller nyheter och anmäl dig till eyrims nyhetsbrev!

Handla på eyerim.se
Fri frakt från SEK1,135.00
Worry free returns
Authorized reseller
Prova på virtuellt