• E-butik
  • Info
  • Konto

Receptglasögon till sport

Välj från vårt breda utbud av sport-receptglasögon och skäm bort dig själv med komfort även under idrottsaktiviteter. Här kommer du att hitta modeller från världskända sportvarumärken som Adidas, Nike, Oakley, Polaroid och Under Armour. Vi erbjuder glasögon för alla ansiktstyper. Det enda du behöver göra är att prova dem med användning av en Virtual try-on och hitta rätt par för dig. Sport-receptglasögon täcker dina ögon från alla sidor tack vare sin speciella design.

Det betalar sig att investera i kvalitetsglasögon


Innan du köper glasögon så få din syn kollad av en oftalmolog. Det sker ofta att varje öga behöver olika dioptrier. Du kanske även lider av andra ögonsjukdomar som kräver särskilt anpassade glas. Enligt receptet du får väljer du glas och bågar som passar dig. Undvik billiga receptglasögon från stormarknader. De har samma glas, vilket inte bara kan ge dig huvudvärk, utan även skada din syn.

En kvalitetsbåge är särskilt nödvändig för fysisk aktivitet. Det finns ofta en risk för olyckor eller ett fall, där glasögon som är gjorda av ett billigt material lätt skadas. Hos oss kan du välja mellan bågar i acetat, metall, titan, aluminium, stål och till och med plast av högsta kvalitet. De är inte bara hållbara, utan de har även en tidlös design. Du kommer att se snygg ut även när du idrottar.

Vilka glasögon kan du hitta här?


Det finns många typer av glas att välja mellan. Förutom klassiska glasögon kan du även välja ett specialfilter. Dioptrier med en antireflekterande beläggning är ideala vid idrott. De skyddar mot reflektionen från solstrålarna, till exempel från vattenytan eller snötäcket.

Vilken form letar du efter på dina glasögon?

Dölj filter Visa filter
Filter
Sortera: Enligt favoriterna  
Filtrera efter
Visar: 193 Använd filter för att förfina dina krav
Visar 1 - 48 / 193
< 1 3 ... 5

Varför eyerim

Fri frakt från SEK1,400.00
Worry free returns
Authorized reseller
Prova på virtuellt
Hitta din storlek

TIPS #1: Kontrollera storleken på dina nuvarande glasögon

  • Titta på insidan av dina glasögon. Vanligtvis hittar du en rad siffror där som representerar bågens storlek och utseende, det ser ut ungefär så här: 52 [] 22 145
  • Information om bågens storlek hittas oftast på insidan av skalmarna eller bryggan
Kontrollera storleken på dina nuvarande glasögon

TIPS #2: Använd ett betalkort

S
M
L
Kortet sträcker sig långt bortom änden av ditt öga
Kortet slutar i slutet av ögat
Kortet når inte slutet av ögat

Glasögonbågens mått

Storlek

Få en välkomstrabatt

Missa inte bra erbjudanden eller nyheter och anmäl dig till eyrims nyhetsbrev!

Välj
Handla på eyerim.se
Fri frakt från SEK1,400.00
Worry free returns
Authorized reseller
Prova på virtuellt
Dela