Shoppingkasse (0)

Du har inga varor i din kundvagn.
För att skapa en beställning måste du välja någon produkt först.
Nytt
Kontaktlinser

Kontaktlinser

-20%
Total utförsäljning

Total utförsäljning

Receptbelagda glasögon

Receptbelagda glasögon

Solglasögon

Solglasögon

Datorglasögon

Datorglasögon

Sportglasögon

Sportglasögon

  • E-butik
  • Info
  • Konto
Om oss

eyerim erbjuder prisvärda solglasögon och glasögon

Vi är eyerim. En optikerbutik för det 21:a århundradet.

Föreställ dig en värld där e-post inte finns och allt kommuniceras genom pappersmeddelanden. Det finns ingen mobiltelefon, du är beroende av en fast telefon och en telefonkiosk. Det finns inga e-butiker, internetbank, film- eller musikströmning. Glasögon lever fortfarande i den världen idag.

eyerim team

Varför skapades vi?

eyerim föddes ur tron att det är dags för glasögon att bli ett område där kunder får de bästa möjliga produkterna med kvalitetstjänster till ett rättvist pris.

Tills nyligen baserades modevarumärken på sina exklusiva butiker, varav det fanns få och vars verksamhet ökade priset på designerglasögon.

Försäljningen av receptbelagda glasögon gjordes likaså dyrare av det faktum att det oftast var många mellansteg mellan produktion och kunden.

Vi är eyerim. En optikerbutik för det 21:a århundradet.

Vi vill att moderna tjänster och teknologier ger våra kunder en upplevelse på 21:a århundradets nivå.

Sedan 2015 har vi gjort glasögon av alla slag mer tillgängliga och överkomliga genom att fokusera deras försäljning kring vår kunds bekvämlighet. Vi kan leverera märkes-, sol-, skid- och receptbelagda glasögon i ett steg direkt från tillverkaren till våra kunder varhelst kurirtjänsten kan nå.

Vi har introducerat möjligheten att prova glasögon online via kameran. Vi försökte därmed ersätta en del av personlig shopping med att titta på en skärm, vilket är vanligt inom så många andra områden i dagens liv.

Våra egna glasögon från kollektionerna "by eyerim" tillverkas med samma höga kvalitet som de stora varumärkena, men vi erbjuder dem till betydligt mer överkomliga priser, eftersom vi använder moderna, effektiva produktions- och leveransprocesser. Vi gör detta för att kunna förse kvalitetsglasögon till så många människor som möjligt till ett rättvist pris.

Vi är här för att ändra standarderna.

Trots att vi är en e-butik öppnade vi vår egen optikerbutik. Vi vill tillhandahålla alla fördelar med personlig kontakt i den, men det är bara ett komplement till våra tjänster, baserat på effektivitet, rättvisa och komfort. Det är platsen där vi personligen vill visa dig vår nya servicestandard.

Vi är eyerim. En optikerbutik för det 21:a århundradet.

Senaste bloggarna

Visa alla
Välj
Välj