• E-butik
  • Info
  • Konto

Solglasögon för mÀn

Uttryck din unika stil genom ett par solglasögon för mÀn. De kommer att lÀgga till den allmÀnt kÀnda pricken över i:et till din stil och skydda din syn frÄn skadliga solstrÄlar pÄ ett tillförlitligt sÀtt. VÀlj bland vÄrt breda utbud av modeller dÀr du kan hitta odödliga pilotglasögon eller olika extravaganta sorter.

Var noga med kvaliteten pÄ solglasögonen


Billiga glasögon frÄn gatustÄnd har inte 100 % skydd mot skadlig UV-strÄlning. Solglasögon med det bÀsta skyddet kallas polariserade. Du kan enkelt testa om de har denna funktion med anvÀndning av speciella kort eller pÄ en del typer av telefoner. NÀr du tittar pÄ telefonen nÀr du bÀr polariserade solglasögon sÄ ka skÀrmen bli helt mörk i en viss vinkel.

Materialet spelar ocksÄ roll nÀr man vÀljer solglasögon


Billigare solglasögon Àr ofta gjorda av plastmaterial som lÀttare gÄr sönder. Med glasögon hÀnder det ofta att de faller av eller att man sÀtter sig pÄ dem. Det Àr dÀrför det Àr vÀrt att investera i kvalitetsmaterial som kommer att hÄlla i flera Är. En optiker kan anpassa dina glasögon.


Vilka typer av bÄgar finns det?


Materialet som solglasögonen Àr gjorda av spelar en viktig roll i valet. Den huvudsakliga typen av solglasögonbÄgar inkluderar acetat, metall och plast. Du kan dock Àven vÀlja aluminium, nylon, propionat och stÄl. MetallbÄgar av lÄg kvalitet innehÄller en större mÀngd nickel eller krom, vilket kan utgöra en allergirisk.

Varför spelar fÀrgen pÄ solglasögon roll?


Olika fÀrgvariationer pÄ glasögon fungerar som ett bra tillbehör för olika tillfÀllen. Samtidigt Àr de lÀmpliga för andra situationer. Exempelvis rekommenderas grÄ och bruna glas för körning dÄ de inte förvrÀnger primÀrfÀrgerna. Det gör din resa sÀkrare. Den polariserande effekten förhindrar blÀndning. Gröna glasögon Àr universella och till alla tillfÀllen. De förhindrar ocksÄ förvrÀngning. Gula och orange vÀljs huvudsakligen av idrottare, men Àven av mÀnniskor som förflyttar sig i svÄra omgivningar, till exempel i dimma. Andra fÀrger kommer inte att pÄverka dina aktiviteter pÄ ett signifikant sÀtt.

Vilken form letar du efter pÄ dina glasögon?

Dölj filter Visa filter
Filter
Sortera: Enligt favoriterna  
Filtrera efter
Visar: 3313
Visar 1 - 48 / 3313
< 1 3 ... 70

Varför eyerim

Fri frakt frÄn SEK1,400.00
60 dagars ÄngerrÀtt
Authorized reseller
Prova pÄ virtuellt
Hitta din storlek

TIPS #1: Kontrollera storleken pÄ dina nuvarande glasögon

  • Titta pĂ„ insidan av dina glasögon. Vanligtvis hittar du en rad siffror dĂ€r som representerar bĂ„gens storlek och utseende, det ser ut ungefĂ€r sĂ„ hĂ€r: 52 [] 22 145
  • Information om bĂ„gens storlek hittas oftast pĂ„ insidan av skalmarna eller bryggan
Kontrollera storleken pÄ dina nuvarande glasögon

TIPS #2: AnvÀnd ett betalkort

S
M
L
Kortet strÀcker sig lÄngt bortom Ànden av ditt öga
Kortet slutar i slutet av ögat
Kortet nÄr inte slutet av ögat

GlasögonbÄgens mÄtt

Storlek

FÄ en vÀlkomstrabatt

Missa inte bra erbjudanden eller nyheter och anmÀl dig till eyrims nyhetsbrev!

VĂ€lj
Handla pÄ eyerim.se
Fri frakt frÄn SEK1,400.00
60 dagars ÄngerrÀtt
Authorized reseller
Prova pÄ virtuellt
Dela