• E-butik
  • Info
  • Konto

hjälp

Vanliga frågor
FRAKT OCH RETURER
Kontakta
Beställningsfrågor
Betalning, kampanjer och kuponger
Produkter, varumärken & lager
Returer & återbetalningar
leverans och frakt
teknisk
eyerim collection
Garanti
Recensioner
så här returnerar du en produkt
frågor

Beräknad leveranstid för din beställning finns alltid i din orderbekräftelsemail och baseras på arbetsdagar (helger, helgdagar räknas inte).
Vill du följa din beställning? Kolla in ORDER TRACKER!

Om du inte hittar din orderbekräftelse i din inkorg följer du stegen nedan:
• Se till att du kontrollerar Spam-inboxen eller Kampanjer i inkorgen
• Kontrollera om du har slutfört din beställning korrekt (framgångsrik betalning)

Om du fortfarande inte kan hitta din orderbekräftelse finns risken att du har angett en felaktig e-postadress eller att din betalning inte lyckades behandlas. Isåfall, vänligen kontakta vår kundtjänst så kommer de att hjälpa dig.

Vi kan inte göra några ändringar när du har lagt in din beställning. Det gäller även om du önskar ändra modellfärg / storlek, leveransmetod eller betalningsmetod.

Alternativt kan du avbryta din beställning och placera en ny så länge den är under behandling.

Om du vill avbryta din beställning, vänligen kontakta vårt kundservice team med ditt ordernummer och meddela orsaken till din makulering. Vi kommer att behandla din avbeställning så fort vi kan och skicka en bekräftelse på din begäran

Om din beställning ännu inte har skickats, vänligen kontakta vårt kundservice team med ditt ordernummer och meddela orsaken till din avbeställning.

Vi kommer att behandla din makulering så fort vi kan och skicka en bekräftelse på ditt begäran. Om du avbryter din beställning kan det ta upp till 1-3 bankdagar innan pengarna reflekteras på ditt konto, altenrativt krediteras fakturan

Med vissa leveranstjänster kan det ta 1 - 4 dagar för att spår-informationen ska aktiveras.

Om din spårningsinformation inte har uppdaterats inom den här perioden, eller om ditt paket har fastnat, kontakta vår kundtjänst, så att vi kan hjälpa dig vidare

Vi kan inte avbryta din beställning när den redan har skickats till dig.

Om du vill avbryta din leverans rekommenderar vi att du kontaktar leveransföretaget som kommer att leverera ditt paket till dig i ditt land och be dem omdirigera ditt paket tillbaka till avsändaren. Om de inte behandlar din förfrågan under tiden kan du vägra hämta ut paketet vid ankomst och den kommer automatiskt att returneras till oss efter cirka 14 vardagar.

När vi mottagit ditt paket kommer vi att kontakta dig och bearbeta din återbetalning om du betalat i förskott

Vi är beklagar om detta har skett. Vi gör vårt bästa för att förhindra en sådan situation och helst undvika några problem med felatkiga varor.

Så fort du upptäcker ett fel, kontakta vårt kundservice med:
• Ditt ordernummer
• Felaktigt varans namn
• En beskrivning av felet med bilder på modellnumret som står på skalmlängden.

När vi har fått din skadade eller felaktiga produkt, kommer vi att återbetala kostnaden för din fraktkostnad och skicka dig en ersättningsprodukt / återbetala dig så fort vi kan.

Vi utfärdar en faktura med varje beställning.

Din faktura är alltid bifogad i ditt bekräftelsemail när din beställning skickas.

Det går inte att köpa på eyerim som företag.

Om du har några problem med din faktura som du har fått från oss eller klarna, kontakta gärna vår kundtjänst för mer information

Min följesedel saknas i paketet. Oroa dig inte - du kan hitta en eletronisk version av din faktura i bekräftelsemejlet.

Alternativt kan du logga in på ditt konto hos klarna och få en översikt på dina aktiva fakturor från portalen på din sida - http://my.klarna.com

När du avbryter ordern kommer pengarna att bli tillgängliga för dig igen. När din återbetalning har påbörjats tar det 2-5 arbetsdagar tills pengarna är tillbaka på ditt bankkonto. Det kan dock variera beroende på ditt bankkort, kontotyp och bankens policy.

Du kan använda någon av de betaltyper som anges nedan för att betala för din beställning:
• Klarna
Online-betalningar med eyerim sker blixtsnabbt och vi tar din säkerhet väldigt seriöst, därför är dina uppgifter säkra hos oss. Alla transaktioner behandlas via en krypterad betalningsgateway och vi använder branschledande säkerhets- och bedrägeribekämpningssystem

Du måste ange koden exakt som den gavs / annonserades till dig, utan några mellanslag. Skriv eller kopiera och klistra in koden i rutan "Rabattkod" enligt nedan:
how to use discount voucher

När du har skrivit in koden klickar du på "APPLICERA" och det lägger till koden i din order. När koden har tillämpats på din beställning ser du att rabattvärdet och summan på din beställning har ändras för att återspegla koden.
how to use discount voucher

Du måste ange rabattkoden när du checkar ut eftersom den inte kan tillämpas senare.

Om du upptäcker att din rabattkod inte fungerar kan du kontrollera nedan:
• Du kan bara använda en rabattkod per order.
• Eftersom våra rabattkoder varierar så gör villkoren för var och en, så se till att du kontrollerar när du får koder. Koder kan bara vara giltiga för vissa produkter och de flesta koderna kommer att ha ett utgångsdatum. Du borde kunna hitta villkoren på samma plats som du hittade koden, oavsett om det är via ett email eller på vår hemsida.

Om din rabattkod fortfarande inte fungerar efter att du har kontrollerat alla ovanstående, vänligen kontakta vårt kundtjänstteam som ger så mycket detaljer som möjligt om problemet, inklusive skärmdumpar av eventuella felmeddelanden du får och vad du har gjort hittills

Om du använder en rabattkod och sedan avbryter eller returnerar din beställning av någon anledning kan du använda samma rabattkod i din nästa order om:
• Denna kupongkod har inte löpt ut än
• Denna kupong är giltig för den produkten du väljer

Du kan inte tillämpa kupongkoder som gäller endast för 1: a beställning, eller kupongkoder vars användarvillkor inte matchar ditt val av andra produkter

Har du anmält dig till vårt nyhetsbrev? Du borde få din välkomstkupongkod direkt.

Om du inte har fått din välkomstrabatt, vänligen kolla nedan:
• Kontrollera din "Spam" -avsnitt i din inkorg.
• Se till att du inte angav felaktig e-postadress när du registrerade dig. Det enklaste sättet att checka är att anmäla dig igen och vänta om din välkomstkupong anländer.

Om du fortfarande inte hittar din välkomstkupongkod efter att du har kontrollerat alla ovanstående, vänligen kontakta vårt kundtjänstteam som ger så mycket information som möjligt om problemet

Tyvärr är denna betalningsmetod för närvarande inte tillgänglig på vår hemsida.

Använder du en rabattkod på din beställning? Du kan bara använda en per order.

För mer information om hur man applicerar en rabattkod på vår hemsida, klicka här.

Du måste ange rabattkoden i din inkorg i kassan eftersom den inte kan tillämpas senare.

Om du fortfarande vill använda koden på din beställning måste du avbryta din beställning och lägga till en ny på hemsidan. För mer information om orderavbeställning, klicka här.

Jodå! Vi vet att våra kunder älskar bra erbjudanden och specialerbjudanden.

Vi föreslår att du kolla på vår hemsida, vi har ofta riktigt bra långsiktiga kampanjer som körs på specifika märken, glasögonbågar eller särskilda kollektioner.

Om det är en rabattkod du är ute efter skickar vi rabattkoder till våra kunder i våra nyhetsbrev. Ibland ser du en kod på vår Facebook-sida eller banners på vår hemsida också. Och för giveaways, spana in vår Instagram.

I enlighet med våra försäljningsvillkor säljer vi enbart till privatpersoner - därför accepterar vi inte momsfria köp

Som ett online-företag ändras våra priser som svar på vår marknadsföringsaktivitet, lager och efterfrågan från kunder. I det här fallet kommer vi inte att kunna återbetala mellanskillnaden

Vi försöker ge dig så mycket användbar information som möjligt om alla produkter, inklusive:
• Produktfunktioner
• En detaljerad beskrivning
• Olika produktbilder
• Hur storleken fungerar

Det finns en sektion på varje produktsida precis nedanför bilderna där du kan hitta detaljer om material-, färg- och storleksinformation, såsom vad som är de exakta dimensionerna av ramarna. Vår storleksguide finns också storlek guide på varje produktsida som kan hjälpa dig att ta reda på vilken storlek som passar ditt ansikte perfekt.

Vet du exakt vad du letar efter? Om du skriver in det i sökfältet högst upp på sidan och klickar på förstoringsglaset. Vår smarta sökruta hjälper dig att hitta den så enkelt!

Du kan även bläddra efter produktkategori med flikarna högst upp på denna sida och bara söka solglasögon, receptglas eller sportsamlingar. Håll bara över dem och du kan välja vilken typ av objekt du vill titta på baserat på kön, märke, ramform, sportstyp eller lagerstatus.

Vi har också en fullständig lista över de märken vi erbjuder, som du kan bläddra för att se om vi har din favorit. Chansen är vi med över 80 märken och tusentals solglasögon, glasögonbågar och skidglasögon som är tillgängliga!

Hittade vad du vill ha? Lägg till den i din varukorg och när du är färdig med shoppingen, Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra din beställning

Online shopping för glasögon kommer att förändra ditt liv med vår Magic mirror. Välj bara ditt favoritpar av solglasögon eller glasögon, klicka på den virtuella spegelknappen i det nedre högra hörnet av bilden, sätt på din webbkamera eller ladda upp en bild av din online och här går du.

Om du vill se valet av alla tillgängliga objekt för virtuellt spegeltryck, klicka här.

Tyvärr är inte alla objekt tillgängliga för virtuell provning just nu. I så fall kan vår Storleksguide komma till nytta

vi är enbart en onlinebutik och du kommer inte hitta hos hos närmsta köpcentrum.

Vi fokuserar vårt arbete på att erbjuda "allt under ett tak" - från alla favoriter som Ray-Ban till oberoende märken, från funktionella sportglasögon till designartiklar. Vi erbjuder dig hundratals nya produkter och de senaste glasögon-samlingarna varje vecka tillsmmans med nyheter och tips.

Du behöver inte oroa dig för öppnings- och stängningstider eller försöker boka ett möte hos oss - bara bläddra på vår hemsida från ditt hem och börja shoppa.

Vi erbjuder gratis frakt till alla EU-länder. Tack vare vår 30-dagars ångerrätt handlar du utan risk. Alla våra produkter är 100% äkta och levereras med 2 års garanti.

våra erbjudanden uppdateras ständigt baserat på tillgänglighet och lagernivå hos våra leverantörer. Det innebär emellertid också att många varor försvinner från vår hemsida, särskilt under högsäsong och ersätts av andra. Lyckligtvis arbetar vi direkt med marknadsledare inom glasögonindustrin och vi tar erbjuder dig hundratals nya produkter, bästsäljare och de senaste glasögon-samlingarna varje vecka, så stay tuned om du fortfarande inte hittar det perfekta paret.

Vi har för tillfället inte möjlighet att låta dig veta om en slutsåld vara finns i lager igen. När samlingarna kommer och går, slutas många saker att bli producerade vid någon tidpunkt och nya samlingar ersätter dem.

Du kan leta efter något liknande? Allt du behöver göra är att välja en av de kategorier som du är intresserad av. Sök till exempel på alla solglasögon och minska sedan valet genom att använda våra olika filter på vänster sida på vår katalogsida. Baserat på linsfärg, bågform, material eller några speciella egenskaper kan du hitta det du letade efter.

Ja, utan det minsta tvivel.

Alla produkter som säljs på eyerim är 100% autentiska. Varje modell levereras i sin ursprungliga förpackning tillsammans med alla tillbehör. Om det tillhandahålls av tillverkaren, kommer äkthetsintyget också att finnas i förpackningen.

eyerim är en officiell återförsäljare av Ray-Ban och alla andra märken som finns på vår hemsida. Vi arbetar direkt med marknadsledare inom glasögonindustrin som Luxottica eller Safilo som har producerat varumärken som Ray-Ban, Oakley, Prada, Tommy Hilfiger, Michael Kors och många fler i årtionden i Italien. Ta reda på mer.

Dessutom har vårt team tagit hand om människors ögon över hela Europa i mer än tre år, och erbjuder designer solglasögon och glasögonbågar till mer än 80 världsberömda varumärken och det tror vi inte skulle vara möjligt om vi erbjöd falska produkter, eller hur? Hos eyerim arbetar vi hårt för att leverera 100% tillfredsställelse och vi lovar ingenting annat än kvalitet, hög standard och utmärkt service till alla våra kunder.

Varje produkt som du köper hos eyerim levereras i sin ursprungliga förpackning tillsammans med alla tillbehör som tillverkaren tillhandahåller.

Flera varumärken och samlingar inkluderar hårda eller mjuka fodral och rengöringsduk i originalförpackningen. Vissa saker kan emellertid innefatta en textilpåse, som i grunden är som en skyddshölje och rengöringsduk.

Vi kan inte i förväg bestämma vilken färg eller typ av fodral som dina glasögon kommer levereras i. Detta bestäms av tillverkaren.

Vi har för tillfället inte möjlighet att meddela när en vara är kommer tillbaka i lager.

Snabb produktsändning är viktig för oss och vi försöker alltid hålla de mest populära produkterna i vårt lager för dig oavsett vad. Men om du ser en vara på vår hemsida som är tillgänglig men inte i lager, så försöker vi naturligtvis försäkra dig om den snabbaste leveransen. I detta fall beräknas leveranstiden alltid på produktsidan bredvid produktbilden.

Vi vill aldrig skicka glasögon som inte passar ordentligt därför har vi våra snabbstorlekar tillgängliga på alla produktsidor. Klicka bara på fliken "Storlekar" nedanför bilden och testa vår storleksguide med ett kreditkort. För de flesta människor är M den rätta storleken. Det är troligt att det kommer att vara rätt storlek för dig också.

Det finns också andra sätt att se till att du väljer rätt storlek:
• Genom att kontrollera storleken på din aktuella båge
• Mät din nuvarande båge själv
• Använd vårt kreditkortstrick
• Prova vår Magic mirror

Vill du veta mer? Klicka här.

Att veta bara ett par grundläggande regler gör valet till rätt par både spännande och enkelt.

Vi erbjuder olika sökfilter för att begränsa urvalet, men den viktigaste faktorn att tänka på är formen på ditt ansikte:

Runda ansikten är vanligtvis så breda som de är långa med en rundad munlinje och rundade kindben. Kinderna är fulla och bredare än pannan. Vi rekommenderar rektangulära bågar, helst med starka linjer, för att synligt mjukna dina kindben. Halvram-bågar är ett utmärkt val för att visuellt förlänga ditt ansikte.

Fyrkantiga ansikten har kindben, panna och mun av samma bredd. Du bör försöka med runda bågar, ovala bågar eller cateye-bågar som mjuknar käklinjen. Om du letar efter en rektangulär båge så se till att den har rundade kanter.
Om ditt ansikte är längre än bredden (du har lång panna, hög kindben och avrundad minlinje), bör du prova bågar med maximal linsdäckning. Oversize bågar är ett bra val för dig. Detta kommer att ge en illusion av extra ansiktsbredd och hjälper till att bryta upp ansiktets längd

Hjärtformade ansikten, även kända som triangelformade ansikten, kännetecknas av en bred panna och liten haka. Ditt val bör vara kvadratiska bågar eller rektangulära bågar för att balansera dina ansiktsdrag. Runda och ovala bågar passar också denna typ av ansikte.

Ovala ansikten har kindben lite bredare än panna och haka, som liknar en äggs form. Ovala ansikten anses vara den perfekta formen och ska kunna bära de flesta ramstilar. Du är fri att experimentera med olika former. Den viktiga faktorn är storleken.

Det finns flera grundläggande regler som du kommer att komma över vår hemsida när du beställer glasögonbågar. Här är en kort beskrivning av dem alla nedan:

Sphere (SPH) står för receptkraften i dioptrarna. Sphere indikerar hur mycket förstorings effekt dina linser måste ge för att rätta till din vision.

Cylinder (CYL) är den mängd linsstyrka som behövs för att korrigera din astigmatism. Astigmatism är ett tillstånd där ditt hornhinna formas oregelbundet och orsakar suddig syn. Om ingen cylinder effekt anges i ditt glasögonrecept, har du ingen astigmatism och bör lämna dessa rutor tomma när du beställer.

Axel anger graden och riktningen för din astigmatism. Om ingen cylindereffekt anges i ditt glasögon recept, har du ingen astigmatism och du bör lämna dessa rutor tomma när du beställer.

Pupillär avstånd (PD) är avståndet mellan pupillernas centrum, visat i milimeter. Pupilläravstånd används för att anpassa linserna över mitten av pupillerna för perfekt synklarhet. Har du problem med att hitta ditt PD-värde på ditt glasögonrecept? Använd vår PD linjal.


Om något inte är klart för dig, vänligen kontakta vår kundtjänst med hjälp av en av kontaktalternativen nedan och vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Ja. Hos eyerim erbjuder vi vår egen 2 års garantiperiod för alla produkter.

Varje tillverkare definierar garantin på ett annat sätt. Vissa varumärken omfattas bara av 6 månader, medan andra omfattas upp till 24. Det finns tusentals olika villkor, definitioner och geografiska begränsningar. På eyerim vill vi underlätta för dig. Det är därför vi erbjuder vår egen 2 års garantiperiod.

Garantin täcker alla tillverkningsfel* utan undantag. Garantin täcker inte skador på bågen eller linser som orsakas av vanliga dagliga slitage (t ex repor) och skador som uppstår på grund av felaktig användning eller olycka.

* Tillverkningsfel är brister som uppstår vid tillverkningsprocessen och bristande överensstämmelse med tillverkarens standarder för den specifika produkten (defekta gångjärn, missfärgning etc.). Tillverkningsfel inkluderar inte konstruktionsfel som kan hänföras till produktdesignen i stället för tillverkningsprocessen.

Eftersom vi är en exklusiv online-återförsäljare och officiell återförsäljare av alla märken på www.eyerim.se, säljer vi direkt till privatpersoner - vi erbjuder därför inte bulkköp

Alla solglasögon, glasögonbågar eller skidglasögon vars ursprungliga förpackning innehåller eventuella reservdelar kommer att levereras till dig med alla tillbehör

Men på eyerim säljer vi inte några reservdelar, till exempel skalmlängder, linser/glas eller näskuddar som en separat produkt

Om du har valt betalning med Klarna (kortbetalning eller faktura) påbörjas garantin från samma tidpunkt och datum du har mottagit din beställning

Ja, absolut. Tack vare vår 30-dagars ångerrätt, handlar du utan risk.

Om den produkt du beställt inte uppfyller dina förväntningar eller inte passar ditt ansikte, kan du skicka tillbaka den till oss inom 30 dagar efter att ha mottagit den.

För att se våra returinstruktioner, klicka här.

Allt som du behöver göra är att försiktigt försegla din produkt, helst i samma förpackning som du har tagit emot den i, och skicka tillbaka den till vår samlingspunkt i Denmark.

För att se våra fullständiga stegvisa returinstruktioner, klicka här.

Om du vill returnera en felaktig eller felaktig vara, vänligen klicka här så vi kan få det här sorterat för dig. Om du behöver en ny retursedel, vänligen klicka här.

Vill du returnera något? Inga problem!
• Du kan returnera något föremål för återbetalning, inom 30 dagar efter mottagandet av din ursprungliga order.
• Om du vill ha en annan storlek eller färg, vänligen returnera ditt oönskade föremål och lägg en ny order.
• Det finns inget behov av att meddela att du returnerar något, bara fyll i returschemat i ditt paket och bifoga det innan du returnerar.
• Vi återbetalar summan som du betalade i samband med din beställning.
• Vi kan inte återbetala kostnaden för delar som är anpassade enligt individuella krav. För receptglas som beställs med styrka, kan vi bara återbetala kostnaden för bågen.
• Returen är ditt ansvar tills de når vårt lager, så se till att de är packade på rätt sätt och inte kan skadas på vägen!
• Föremålet måste returneras i sin originalförpackning som innehåller saken och alla tillbehör du fått och alla äkthetsmärken och tillverkarens tätningar måste ändå vara fästade.
• Om det är osannolikt att ett föremål returneras till oss i ett olämpligt skick eller utöver 30-dagars ångerrätt, kan vi behöva skicka tillbaka det till dig.
• Vi är inte ansvariga för några objekt som returneras till oss av misstag. Om du vill att dessa returneras till dig, kan vi begära att du täcker fraktkostnaden.
• Beroende på alternativen i ditt land ansvarar du för kostnaden för att returnera några föremål.
• Förpacknings- och leveransmetoden du använder måste vara säker. Vi tar inte ansvar för produkter som är skadade eller förlorade på väg tillbaka till oss. Var god, spara kvitton och ta gärna en bild på paketet som du skickar tillbaka.

För att se våra returinstruktioenr, klicka här.

Det är enkelt! Följ bara anvisningarna på retursedeln, se till att du skriver ner allt korrekt. Vi behöver dessa detaljer för att behandla din retur. När det är allt fyllt ut, inkludera sedeln i paketet med de varorna du returnerar.

Här är en liten snygg bild på hur det ska göras:
how to use discount voucher

Vi kan inte erbjuda ett byte på returartiklar och alla returnerade artiklar kommer automatiskt att makuleras och återbetalas vid ankomst

Om du vill beställa en annan storlek, färg eller en helt annan modell så är du välkommen att placera en ny order på vår hemsida

Du måste stå för kostnaderna för att returnera produkten. Men dina returkostnader återbetalas under vissa omständigheter, till exempel om du får felaktig eller skadad produkt.

Tyvärr kan vi inte återbetala kostnaden för delar som är anpassade enligt individuella krav. För receptglas återbetalas kostnaden för bågen.

Tyvärr kan vi inte återbetala kostnaden för delar som är anpassad enligt individuella krav. För glasögonbågar som beställs med receptglas kan vi bara återbetala kostnaden för bågen.

Om du önskar behålla dina receptglas rekommenderar vi att du går till en optiken som kan avmontera glasen innan du skickar tillbaka ditt paket Vi rekommenderar dock att du inte återanvända dessa styrkeglas med andra bågar eftersom de är skräddarsydda för den specifika bågen och kan skada bågformen.

När din retur har mottagits och inspekterats av oss skickar vi ett mejl med en returbekräftelse. Det kan ta cirka 10 vardagar från dagen paketet har mottagits innan vi behandlar din retur.

Om möjligt, se till att du får bevis på returkvittot från ditt postkontor och håll det säkert tills din retur har behandlats så att du kan följa upp och hålla ett öga på det tills det når oss.

Oroa dig inte - vårt returteam kommer troligtvis att identifiera din order med ditt namn så vi vet att paketet är ditt.

När din beställning har behandlats och inspekterats av oss skickar vi dig ett mail för att meddela att allt är okej och du kan vänta på din återbetalning under de kommande dagarna.

När din återbetalning har behandlats tar det normalt 2-5 arbetsdagar för pengarna att reflekteras på bankkontot. Det kan dock variera beroende på ditt bankkort, kontotyp och bankens policy.

Vi är mycket ledsna om det någonsin händer dig. Vi gör vårt bästa för att förhindra en sådan situation och vi vill helst undvika några problem med felaktiga varor .

Så fort du upptäcker ett fel, kontakta vårt kundservice team med:
• Ditt ordernummer
• Felaktiga varans namn
• En beskrivning av felet med bilder.

När vi har fått din skadade eller felaktiga produkt, kommer vi att återbetala kostnaden för din fraktkostnad och skicka dig en ersättningsprodukt / återbetala dig så fort vi kan

För tillfället kan vi inte behandla några fysiska returer. Vänligen följ våra returinstruktioner och skicka din retur till oss med postnord som ett rekommenderat brev.

Vi skickar dig ett mail när vår returavdelning behandlar ditt paket och inspekterar din retur

För att kunna bedöma om felet är under garantin, vänligen skicka oss bilder och en beskrivning av felet på [email protected] och vi kommer att komma i kontakt med ytterligare instruktioner.

När din vara kommer fram till oss skickar vi det till tillverkaren för garantikontroll. Observera att processen kan ta upp till 30 dagar.

Om felet täckts av garantin*, kommer vi att ersätta det med en felfri produkt och skicka den till dig gratis. Om du inte vill ha en ersättningsvara eller om produkten inte längre är tillgänglig, behandlar vi en återbetalning. Observera att om det finns varor som vi för närvarande inte har i lager, kan det ta längre tid innan vi skickar din ersättningsprodukt till dig.

* Garantin täcker alla tillverkningsfel. Garantin täcker inte skador på bågen eller receptglas/lins som orsakas av vanliga dagliga slitage (t ex repor) och skador som uppstår på grund av felaktig användning eller olycka

Oroa dig inte, du kan printa ut en ny här.

Följ bara anvisningarna på retursedeln, se till att du fyller i allt korrekt. Vi behöver dessa detaljer för att behandla din retur. När allt är ifyllt, inkludera sedeln i ditt paket med de produkter du retunerar.

vi lagerhåller alla de mest populära produkterna direkt i vårt lager för att se till att de alltid kan skickas till dig direkt. Dessa produkter är lätt identifierbara på hemsidan - de är märkta med "i lager" och vi skickar dem inom 24 timmar.

Resten är tillgänglig men inte i lager och vi skickar vanligtvis dem inom 11 arbetsdagar. Beräknad leveranstid för varje produkt nämns på motsvarande produktsida.

Självklart! Vi har pålitliga internationella leveranspartners över hela Europa och din beställning skickas alltid till dig med hjälp av en spårbar tjänst.

När din beställning har skickats från vårt lager kommer du att få en leveransbekräftelse via epost tillsammans med en spårningskod som du kan använda för att hålla koll på ditt paket. Klicka bara på din spårnings länk i det här mejlet för att se aktuell spårningsinformation.

Om du loggar in på ditt konto och statusen för din beställning visas som "under behandling" betyder det att vi väntar att få din beställning redo att skickas ut.

Om du beställer en vara som inte finns i vårt lager för tillfället kan den här statusen visas på din beställning längre än normalt. Din beräknade leveranstid finns i din orderbekräftelsemail och den baseras utifrån arbetsdagar (helger, helgdagar exkl.)

När din beställning har skickats från vårt lager kommer du att få ett leveransbekräftelsemail tillsammans med en spårningskod som du kan använda för att hålla koll på ditt paket. Klicka bara på din spårnings länk i det här mejlet för att se aktuell spårningsinformation

Med vissa leveranstjänster kan det ta 1 - 4 dagar för att spår-informationen ska aktiveras.

Om din spårningsinformation inte har uppdaterats inom den här perioden, eller om ditt paket har fastnat, kontakta vår kundtjänst, så att vi kan hjälpa dig vidare

Ja. Eyerim erbjuder gratis leverans direkt till ditt närmsta postkontor för alla produkter.

Notera att returen sker på eget ansvar och bekostnad om du önskar skicka tillbaka produkten

För närvarande kan vi inte hantera några internationella orders då vi enbart skickar tullfritt inom EU.

På grund av allmän policy kan vi bara ändra din leveransadress om inte din order ännu har skickats. Om du vill uppdatera din leveransadress eller kontaktinformation vid denna tidpunkt, vänligen kontakta vårt kundtjänstteam och meddela din nya leveransadress.

Om din beställning redan har skickats kan vi inte längre garantera några ändringar och vi rekommenderar dig att komma i kontakt med leveransbolaget som levererar ditt paket till dig i ditt land och be dem omdirigera ditt paket till önskad adress.

De flesta operatörer levererar under normal affärstid och kan kräva en underskrift vid mottagandet, så vi föreslår att din order levereras till en adress där någon kommer att vara tillgänglig för att acceptera den.

Det är inte möjligt att ge en exakt tid och datum för när din beställning kommer att levereras till dig. Du erbjuds med den beräknade leveranstiden för din beställning vid kassan och i din orderbekräftelsemail.

Om du behöver skjuta upp sändningen av någon anledning samt att din beställning inte har skickats än, vänligen kontakta vår kundtjänst och meddela oss när du önskar ditt paket skulle skickas till dig.

När din beställning har skickats från vårt lager kommer du att få ett leveransbekräftelsemail tillsammans med en spårningskod som du kan använda för att hålla koll på ditt paket. Klicka bara på din spårnings länk på det här e-postmeddelandet för att se aktuell spårningsinformation.

Vi kan leverera till både din bostadsadress eller din postort. De flesta transportörer levererar under normal vardagstid och kan kräva en underskrift vid mottagandet, så vi föreslår att din order levereras till en adress där någon kommer att vara tillgänglig för att acceptera det.

De flesta transportörer brukar ringa dig eller lämna ett textmeddelande med beräknad ankomsttid i förväg. Om du inte är hemma när ditt paket kommer, kan du vanligtvis omorganisera leveransdatum och tid eller hämta ditt paket på närmaste utlämningsställe.

Om du inte lyckas hämta ut ditt paket inom den angivna tiden kommer den automatiskt att skickas tillbaka till vårt lager. När den når oss kommer vi att komma i kontakt med dig och informera om din order om du fortfarande är intresserad på nytt.

Om du bestämmer dig för att anmäla dig till vårt nyhetsbrev, finns det ingen risk att du kommer missa nyheter eller våra senaste kampanjer.

Det enklaste sättet att anmäla dig på är att gå till botten på vår "Hemsida", fyll i din e-postadress och så är det klart - du prenumererar officiellt på våra nyhetsbrev. Dessutom får du en välkomstrabatt om du prenumererar hos oss.

Om du kommer till vår inloggningssida och får ett meddelande som säger att din e-postadress / lösenord är ogiltigt följer du stegen nedan:

• Se till att ditt konto har skapats framgångsrikt när du försökte registrera dig för första gången - du borde ha fått ett "Welcome to eyerim" -meddelande från oss. Om du inte har fått det här e-postmeddelandet kan det innebära att du uppgav fel e-postadress under registreringen och ditt konto inte har skapats korrekt.
• Observera att du inte skapar ett konto om du anmäler dig till vårt nyhetsbrev och att det krävs en separat registrering
• Dubbelkontroll om du använder samma e-postadress och lösenord som du registrerade dig med.
• Om du inte kommer ihåg ditt lösenord klickar du på "Glömt ditt lösenord?" länk på inloggningssidan. Var god ange din e-postadress så skickar vi dig ett mail med en länk som låter dig återställa ditt lösenord och skapa en ny för ditt konto.
• Om du efter det här inte kan logga in, kontakta vårt kundtjänstteam som ger så mycket information som möjligt om problemet, inklusive skärmbilder av eventuella felmeddelanden som du får och vad du hittills har gjort för att försöka lösa det.

Nej, det behövs inte.

Du får alltid varje orderbekräftelse från oss via e-post. Men om du registrerar dig kommer ditt nästa köp ske blixtsnabbt. Du kan då ändra och redigera dina adresser när som helst, kontrollera dina tidigare beställningar, uppdatera din kontoinformation och spara din tid vid utcheckningen varje gång du kommer tillbaka

Om du inte längre vill prenumerera på våra nyhetsbrev kan du avbryta prenumerationen genom att klicka på länken "Avprenumerera" i ett av våra nyhetsbrev som du nyligen fått.

Om du ändrar dig senare och vill prenumerera igen kan du prenumerera på samma sätt som du gjorde för första gången. Du kommer emellertid inte att få en annan välkomst rabattkod

Om du har glömt ditt lösenord är det verkligen enkelt att återgå till ditt konto.

Gå vidare till vår inloggningssida genom att klicka här eller det finns i skärmens högra hörn. Klicka på "Glömt ditt lösenord?" och ange din e-postadress. Då får du ett mail med en länk för att återställa ditt lösenord

Vi är verkligen ledsna om du stöter på några problem med betalningen i kassan

Var alltid säker på att all information som krävs i betalningssteget är korrekt, t.ex. kortnummer, namn, e-postadress etc. Om du fortfarande har problem med en viss betalningsmetod, är det enklaste sättet att kontakta klarna kundservice.

Om du fortfarande inte kan betala, kontakta vårt kundtjänstteam som ger så mycket detaljer som möjligt om problemet, inklusive skärmbilder av eventuella felmeddelanden du får och vad du har gjort hittills.

Om du inte hittar din orderbekräftelse i din inkorg följer du stegen nedan:

• Se till att du kontrollerar Spam eller Kampanjer i inkorgen
• Kontrollera om du har slutfört din beställning korrekt (framgångsrik betalning)

Om du fortfarande inte kan hitta din orderbekräftelse finns risken att du har angett felaktig e-postadress eller att din betalning inte behandlades. Vänligen kontakta vårt kundtjänstteam som ger så mycket detaljer som möjligt om problemet och vi kommer att försöka sortera ut det för dig.

Beräknad leveranstid för eyerim-glasögon är från 10 till 17 arbetsdagar.

Receptbelagda linser kommer att vara i tillverkning direkt efter att du har avslutat din beställning på eyerims webbplats. När de receptbelagda linserna är klara och monterade på dina valda bågar, kommer de receptbelagda glasögonen att vara på väg till dig.

Alla eyerim-kollektionsglasögon som beställs på vår hemsida kommer att levereras direkt till dig i originalförpackning tillsammans med alla originaltillbehör. Varje förpackning består av rejäla skyddsfodral i svart färg, svart rengöringsduk och receptbelagda glasögon som du har valt.

Ja absolut. Tack vare vår 30-dagars returpolicy är shopping på eyerim riskfritt.

Om produkten du beställde inte uppfyller dina förväntningar eller inte passar ditt ansikte kan du skicka tillbaka den till oss inom 30 dagar efter mottagandet.

För att se vår returguide, klicka här.

Om du bestämmer dig för att returnera eyerim-kollektionens receptbelagda glasögon, gör vi enfull återbetalning för hela glasögonen. Även om de receptbelagda linserna var specialtillverkade eller några extra filter lagts till dem (blåljusskydd, fotokromatiska linser, etc.). Vi återbetalar dig med hela beloppet du betalat. Helt enkelt, riskfri shopping!

OBS: Full återbetalning avser endast receptbelagda glasögon för insamling av eyerim. Om du väljer något annat märke av glasögon med receptbelagda linser, återbetalar vi dig endast för bågen du returnerade, eftersom de skräddarsydda receptbelagda linserna inte är återbetalningsbara enligt vår returpolicy.

För att betala för dina Eyrim Collection-glasögon kan du använda någon av följande betalningsmetoder:
• Kredit-/betalkort
• PayPal
< strong>• Klarna
Onlinebetalningar med eyerim är blixtsnabba och vi tar din säkerhet på största allvar, därför är dina uppgifter säkra hos oss. Alla transaktioner behandlas genom en krypterad betalningsgateway och vi använder branschledande säkerhets- och bedrägeriförebyggande system.

Vi bifogar en faktura till varje eyerim-order och eyerim-insamlingsorder. Du hittar din faktura i ditt bekräftelsemail efter att din beställning har skickats.

Varje lins är gjord av Hard Multi Xtra-teknik som är fullspäckad med avancerade linsfunktioner. Linserna är:

• reptåliga
• fläcksäkra
• dammsäkra< br>• antireflekterande
• innehåller UV-filter

Alla dessa tekniker ingår i priset för receptbelagda glasögon för eyerim Collection.

Om alla dessa teknologier inte räcker kan du lägga till andra uppgraderingar: blått ljusskydd, fotokromatiska (självtonande) linser, receptbelagda glasögon med solglasögonton eller linser med solglasögonton tillsammans med polarisationsteknik. > Tänk på att dessa ytterligare uppgraderingar inte ingår i priset för eyerim-glasögon.No, it’s not possible. All products from eyerim collection are made only in one universal size. Such size usually fits perfectly to most people.

Other eyewear retailers go through a quite long process with manufacturers, distributors and other retailers until the prescription glasses reach you. Such process therefore naturally costs more, with all the distribution fees, rents, sales & shipping costs.

We‘ve cut out the middlemen and that's how you can get quality prescription glasses, just like in other retail stores, for a much lower price.

eyerim collection receptbelagda glasögon är gjorda av 4 olika material: acetat, metall, plast, titan.

Acetat är gjord av hållbara källor. Det är lätt men robust, mer hållbart än klassiskt plastmaterial.
Metal är ett robust, slitstarkt och formbart, även korrosionsbeständigt material.
Plastmaterial tillhör till den prisvärda och lätta materialfamiljen, tillgänglig i en mängd olika färger.
Titanium är ett extra hållbart material. Ramar gjorda av titan är flexibla men kommer efter böjning att återgå till den ursprungliga formen.

Garantiperioden för varje köpt produkt är 2 år. Kom ihåg att garantin täcker alla fabrikationsfel utan undantag. Dock täcker den inte skador på bågar och glas som orsakats av allmänt dagligt slitage eller någon typ av mekanisk skada. Om du vill utnyttja din garanti så registrera ditt ärende här.

Efter registreringen kommer du att få ett e-mail med ett REKLAMATIONSFORMULÄR med ytterligare instruktioner om hur du skickar paketet till oss. Skriv ut formuläret, följ instruktionerna och skicka paketet till oss på den adress som anges i formuläret.

Så snart vi tar emot produkten kommer vi att skicka den till tillverkaren för granskning av klagomålet. Ha i åtanke att det kan ta upp till 30 dagar.

Om du har problem med att fylla i reklamationen online kan du kontrollera följande:

- du har fyllt i ordernumret och e-postadressen exakt på samma sätt som när du gjorde beställningen (inga mellanslag, stora eller små bokstäver, punkter m.m.)
- att ordern inte har levererats för mer än 2 år sedan och att garantin inte gäller längre.

Om du har kontrollerat detta och fortfarande har problem så kontakta oss på [email protected]

Reklamationsformuläret kommer att bifogas till det e-postmeddelande du får efter att du har registrerat din reklamation på vår webbplats.

Du hittar adressen i reklamationsformuläret som bifogas till det e-postmeddelande som du har fått efter att du registrerat din reklamation.

Vi ber dig att förpacka glasögonen omsorgsfullt och sedan skicka dem till adressen nedan:

eyerim s.r.o
Michalská 389/20
811 03 Bratislava
Slovakia


Du kan skicka paketet via ett leveransföretag eller annan tjänst som du själv väljer. Spara sändningsbekräftelsen eller paketets spårningsnummer om det skulle inträffa något oförutsägbart. Efter att vi har tagit emot och behandlat ditt paket kommer vi att kontakta dig via e-post.

Så snart vår garantiavdelning tagit emot och undersökt ditt paket så kommer du att få ett e-mail gällande statusen på din reklamation. Det kan ta upp till 10 arbetsdagar för paketet att anlända.
Vänligen notera: Efter att vi tagit emot ditt paket kan garantiprocessen vara i upp till 30 dagar.

Step 1 Förpacka försiktigt din produkt, helst i samma förpackning som du har fått den i.
Observera att alla returnerade varor ska skickas i sitt ursprungliga skick och inkludera originaltillbehör, t.ex. rengöringsduk, fodraler, manuler etc.
Step 2 Fyll i retursedeln och inkludera den i ditt paket.
Det är väldigt viktigt att ta med denna blankett med din produkt i ditt paket så att vi kan behandla din retur så snart den kommer till vårt lager.
Behöver du en retursedel? Ladda ner det här.
Step 3 När du har packat upp är allt du behöver göra för att lämna in din retur till ditt lokala postkontor eller budfirma och skicka tillbaka det till oss på vår samlingspunkt i:

eyerim s.r.o
Michalská 389/20
811 03 Bratislava
Slovakia

We kindly recommend you to send your return via PostNord using a tracked service. Once you have your tracking, send it to [email protected].
NOTE: All packages sent via courier companies without any tracking information will be sent back to the sender.


*Förpacknings- och leveransmetoden du använder måste vara säker. Vi tar inte ansvar för produkter som är skadade eller förlorade på vägen tillbaka till oss.
Step 4 Ge det lite tid.
Det kan ta upp till 10 arbetsdagar från den dag du skickar den för din retur att levereras och bearbetas tillbaka i vår samlingspunkt.

Step 5 Så snart vi har fått din retur och inspekterat den i vårt lager, skickar vi dig ett mail för att meddela dig.
Strax därefter kommer din återbetalning att initieras.
Observera att det tar 2-5 arbetsdagar tills pengarna är synliga tillbaka på ditt bankkonto beroende på betalningsmetod, kontotyp eller banken policy.

Ja, absolut. Tack vare vår 30-dagars ångerrätt, handlar du utan risk.

Om den produkt du beställt inte uppfyller dina förväntningar eller inte passar ditt ansikte, kan du skicka tillbaka den till oss inom 30 dagar efter att ha mottagit den.

För att se våra returinstruktioner, klicka här.

Allt som du behöver göra är att försiktigt försegla din produkt, helst i samma förpackning som du har tagit emot den i, och skicka tillbaka den till vår samlingspunkt i Denmark.

För att se våra fullständiga stegvisa returinstruktioner, klicka här.

Om du vill returnera en felaktig eller felaktig vara, vänligen klicka här så vi kan få det här sorterat för dig. Om du behöver en ny retursedel, vänligen klicka här.

Vill du returnera något? Inga problem!
• Du kan returnera något föremål för återbetalning, inom 30 dagar efter mottagandet av din ursprungliga order.
• Om du vill ha en annan storlek eller färg, vänligen returnera ditt oönskade föremål och lägg en ny order.
• Det finns inget behov av att meddela att du returnerar något, bara fyll i returschemat i ditt paket och bifoga det innan du returnerar.
• Vi återbetalar summan som du betalade i samband med din beställning.
• Vi kan inte återbetala kostnaden för delar som är anpassade enligt individuella krav. För receptglas som beställs med styrka, kan vi bara återbetala kostnaden för bågen.
• Returen är ditt ansvar tills de når vårt lager, så se till att de är packade på rätt sätt och inte kan skadas på vägen!
• Föremålet måste returneras i sin originalförpackning som innehåller saken och alla tillbehör du fått och alla äkthetsmärken och tillverkarens tätningar måste ändå vara fästade.
• Om det är osannolikt att ett föremål returneras till oss i ett olämpligt skick eller utöver 30-dagars ångerrätt, kan vi behöva skicka tillbaka det till dig.
• Vi är inte ansvariga för några objekt som returneras till oss av misstag. Om du vill att dessa returneras till dig, kan vi begära att du täcker fraktkostnaden.
• Beroende på alternativen i ditt land ansvarar du för kostnaden för att returnera några föremål.
• Förpacknings- och leveransmetoden du använder måste vara säker. Vi tar inte ansvar för produkter som är skadade eller förlorade på väg tillbaka till oss. Var god, spara kvitton och ta gärna en bild på paketet som du skickar tillbaka.

För att se våra returinstruktioenr, klicka här.

Det är enkelt! Följ bara anvisningarna på retursedeln, se till att du skriver ner allt korrekt. Vi behöver dessa detaljer för att behandla din retur. När det är allt fyllt ut, inkludera sedeln i paketet med de varorna du returnerar.

Här är en liten snygg bild på hur det ska göras:
how to use discount voucher

Vi kan inte erbjuda ett byte på returartiklar och alla returnerade artiklar kommer automatiskt att makuleras och återbetalas vid ankomst

Om du vill beställa en annan storlek, färg eller en helt annan modell så är du välkommen att placera en ny order på vår hemsida

Du måste stå för kostnaderna för att returnera produkten. Men dina returkostnader återbetalas under vissa omständigheter, till exempel om du får felaktig eller skadad produkt.

Tyvärr kan vi inte återbetala kostnaden för delar som är anpassade enligt individuella krav. För receptglas återbetalas kostnaden för bågen.

Tyvärr kan vi inte återbetala kostnaden för delar som är anpassad enligt individuella krav. För glasögonbågar som beställs med receptglas kan vi bara återbetala kostnaden för bågen.

Om du önskar behålla dina receptglas rekommenderar vi att du går till en optiken som kan avmontera glasen innan du skickar tillbaka ditt paket Vi rekommenderar dock att du inte återanvända dessa styrkeglas med andra bågar eftersom de är skräddarsydda för den specifika bågen och kan skada bågformen.

När din retur har mottagits och inspekterats av oss skickar vi ett mejl med en returbekräftelse. Det kan ta cirka 10 vardagar från dagen paketet har mottagits innan vi behandlar din retur.

Om möjligt, se till att du får bevis på returkvittot från ditt postkontor och håll det säkert tills din retur har behandlats så att du kan följa upp och hålla ett öga på det tills det når oss.

Oroa dig inte - vårt returteam kommer troligtvis att identifiera din order med ditt namn så vi vet att paketet är ditt.

När din beställning har behandlats och inspekterats av oss skickar vi dig ett mail för att meddela att allt är okej och du kan vänta på din återbetalning under de kommande dagarna.

När din återbetalning har behandlats tar det normalt 2-5 arbetsdagar för pengarna att reflekteras på bankkontot. Det kan dock variera beroende på ditt kreditkort, kontotyp och bankens policy

Vi är mycket ledsna om det någonsin händer dig. Vi gör vårt bästa för att förhindra en sådan situation och vi vill helst undvika några problem med felaktiga varor .

Så fort du upptäcker ett fel, kontakta vårt kundservice team med:
• Ditt ordernummer
• Felaktiga varans namn
• En beskrivning av felet med bilder.

När vi har fått din skadade eller felaktiga produkt, kommer vi att återbetala kostnaden för din fraktkostnad och skicka dig en ersättningsprodukt / återbetala dig så fort vi kan

För tillfället kan vi inte behandla några fysiska returer. Vänligen följ våra returinstruktioner och skicka din retur till oss med postnord som ett rekommenderat brev.

Vi skickar dig ett mail när vår returavdelning behandlar ditt paket och inspekterar din retur

För att kunna bedöma om felet är under garantin, vänligen skicka oss bilder och en beskrivning av felet på [email protected] och vi kommer att komma i kontakt med ytterligare instruktioner.

När din vara kommer fram till oss skickar vi det till tillverkaren för garantikontroll. Observera att processen kan ta upp till 30 dagar.

Om felet täckts av garantin*, kommer vi att ersätta det med en felfri produkt och skicka den till dig gratis. Om du inte vill ha en ersättningsvara eller om produkten inte längre är tillgänglig, behandlar vi en återbetalning. Observera att om det finns varor som vi för närvarande inte har i lager, kan det ta längre tid innan vi skickar din ersättningsprodukt till dig.

* Garantin täcker alla tillverkningsfel. Garantin täcker inte skador på bågen eller receptglas/lins som orsakas av vanliga dagliga slitage (t ex repor) och skador som uppstår på grund av felaktig användning eller olycka

Oroa dig inte, du kan printa ut en ny här.

Följ bara anvisningarna på retursedeln, se till att du fyller i allt korrekt. Vi behöver dessa detaljer för att behandla din retur. När allt är ifyllt, inkludera sedeln i ditt paket med de andra produkter du retunerar.

KUNDSERVICE

Vår kundtjänst finns här för dig varje dag.
Vi läser alla mejl och återkommer inom 24 timmar.

eyerim Logo eyerim

Returadress

eyerim s.r.o
Michalská 389/20
811 03 Bratislava
Slovakia

Registrerad adress:

eyerim s.r.o
Brezová 2055/22, Spišská Nová Ves, 052 01, Slovensko

COMPANY ID: 47 970006
VAT EU: SE502077783401

Företaget är registrerad i Handelsregistret upprätthållet av District Court Košice, section Sro,
insert 36601/V.

Ja. Eyerim erbjuder gratis leverans direkt till ditt närmsta postkontor för alla produkter.

Notera att returen sker på eget ansvar och bekostnad om du önskar skicka tillbaka produkten

För närvarande kan vi inte hantera några internationella orders då vi enbart skickar tullfritt inom EU.

Få en välkomstrabatt

Missa inte bra erbjudanden eller nyheter och anmäl dig till eyrims nyhetsbrev!

Välj
Handla på eyerim.se
Fri frakt från SEK1,400.00
Worry free returns
Authorized reseller
Prova på virtuellt
Dela