Smith SHOWCASE OTG 2ZV/6K Photochromic

I lager
30 dagars retur
Beräknad leveranstid: 4 - 7 arbetsdagar
SEK739.00
SEK1,000.00
Linser ingår i priset

Storlek

En storlek
(99 / Standard / Standard )
4 - 7 arbetsdagar
Delsumma
Original skyddsförpackning och mjuk rengöringsduk
Gratis
Grand Total
Från SEK739.00

Chromapop Sun Red Mirror
NAMN
FÄRG
TILLSTÅND
VLT
Chromapop Sun Red Mirror
Grön
Grön
Medium-Ljusa
16%

Smith's Chromapop Sun Red Mirror linsen medför bättre definition, mer naturliga färger, och en oöverträffad synklarhet för att kunna se bättre detaljer. Chromapop Sun Red Mirror linsen har 16% VLT som tillåter 16% av solljuset att skina igenom linsen. För mer information om VLT linser, klicka här.

Paketet inkluderar inte en extra lins.

INKLUDERADE TEKNOLOGIER
Chromapop
Fotokromtekniken gör att linsen anpassar sig till växlande ljusförhållanden, så att du alltid får den perfekta färgen för ljusmängden.
Spherical lens
Sfäriska linser är konstruerade på en baskurva i både X (horisontell) och Y (vertikal) axel. Den här banbrytande strukturen ger den högsta nivån av optisk klarhet, förbättrad passform karaktäristik och ökad anti-dimförmåga.
Carbonic X-lens
Smiths carbonic-x ytter lins är handgjutet för att motstå optimal rep- och stötmotstånd, utökad synskärpa och förstärkt kontrastkänslighet. Carbonic-x materialet uppfyller optiskt standard klass 1.
Tapered Lens Technology
Smiths TLT riktar ljusstrålarna genom att gradvis minska linsen från optiska centret mot den periferiska vyn. Vad det här betyder för dig är att du ser med 100% noggrannhet och maximal komfort.
FOG X
Smiths Proprietära Fog-X linsbehandling använder en hydrofil och mikroetsad yta för att absorbera fukt, och skingrar det över en bred yta för att förhindra dimma. I och med att den är fysiskt snidat i linsen så kan det inte torkas bort så som på andra anti-dimbeläggningar.
null
null

OM VARUMÄRKET

Smith Optics grundades 1965 när Dr. Robert Smith, tandläkare och entusiastisk skidåkare, använde tandläkarskum och klister för att skapa de första skidglasögonen med andningstillåtande ventiler. Denna uppfinning revolutionerade vintersporterna och etablerade Smith Optics som ett märke som står för innovation, hållbarhet och produkter i världsklass, något som fortfarande är sant än idag.

Kvinnor skidglasögonen SHOWCASE OTG 2ZV/6K utgör kulmen på Smiths årtionde långa expertis i att skapa, testa och förädla skidglasögon i samarbete med professionella atleter. Den effektiviserade ramgeometrin erbjuder ett oöverträffligt synfält vilket gör att Smith är perfekt kompatibel med hjälmar från alla stora tillverkare, inklusive Bolle, Giro, Anon, K2 och Smith. Med en integrerad frånluftsfläkt-utrustning säkerställs bättre anti-fog ventilation även i de mest krävande förhållanden.


Köp dina Smith SHOWCASE OTG 2ZV/6K Photochromic hos oss på eyerim nu och få leveransen direkt till din dörr utan några extra kostnader med dess originella och skyddande förpackning.

Parametrar

Varumärke
Modell
SHOWCASE OTG 2ZV/6K
Ramfärg
Lila
Glasens Färg
Grön
Bågform
Enkel Lins
Bågtyp
Helram
Polariserade
Nej
Frame material
Plast
Kollektion
Dam
Tillverkaren ramfärg
Monarch
Tillverkaren linsfärg
Chromapop Sun Red Mirror

Varför eyerim

Gratis frakt
Worry free returns
Authorized reseller
Prova på virtuellt
Storlekar
S
M
L
Kortet sträcker sig långt bortom änden av ditt öga
Kortet slutar i slutet av ögat
Kortet når inte slutet av ögat

Få en välkomstrabatt

Missa inte bra erbjudanden eller nyheter och anmäl dig till eyrims nyhetsbrev!

Handla på eyerim.se
Gratis frakt
Worry free returns
Authorized reseller
Prova på virtuellt