Ray-Ban Erika Classic Havana Collection RB4171 865/13

Solglasögonen Ray-Ban Erika Classic Havana Collection RB4171 865/13 är en del av den senaste kollektionen från Ray-Ban som är noggrant... Visa mer

Storlek

En storlek
En storlek: 54/18/145 mm
I lager
30 dagars retur
Beräknad leverans: 4 - 6 arbetsdagar
SEK1,200.00

Letar du efter solglasögon som är en fröjd för ögat i dubbel bemärkelse? Med dessa eleganta och subtila Ray-Ban Erika Classic Havana Collection solglasögon behöver man inte leta längre. Dess runda Havana-båge – noggrant utformad för både män och kvinnor (unisex) – har bruna glas som ger 100 % UV-skydd. Den här modellen av lätt plast ser helt fantastisk ut på fyrkantiga och hjärtformade ansikten. Ta inte vårt ord för det, utan se själv.

tech

Ray-Ban

Under sin åtta decennier långa historia har Ray-Ban drivit gränser framåt både inom utvecklingen av sina ikoniska glasögon och inom populärkulturen. Från presidenter till rock- och filmstjärnor, från artister till modeller, Ray-Ban har bevisat sig vara oersättlig för varje generations kulturella ikoner.

tech

För vem är de?

Solglasögonen Ray-Ban Erika Classic Havana Collection RB4171 865/13 är en del av den senaste kollektionen från Ray-Ban som är noggrant designad för både män och kvinnor (unisex). Den här eleganta helram modellen reflekterar senaste trenderna inom modern glasögondesign och dess runda form gör Ray-Ban RB4171 till det perfekta valet särskilt för fyrkantiga och hjärtformade ansikten.

tech

Material

Materialet som används till bågen är nylon. Väldigt få material uppvisar lika hög grad av hållbarhet och motståndskraft som nylon. Därför används materialet till exempelvis säkerhetsbälten och fallskärmar. Linserna har utvecklats till 100% för att blockera skadliga UV-strålar.

tech

Gratis frakt

Köp dina Ray-Ban Erika Classic Havana Collection RB4171 865/13 hos oss på eyerim nu och få leveransen direkt till din dörr utan några extra kostnader med dess originella och skyddande förpackning.

Inspiration

Video

Parametrar

Märke
Modell
Erika Classic Havana Collection RB4171 865/13
Ramfärg
Havana
Glasens Färg
Brun
Bågform
Runda
Bågtyp
Helram
Polariserade
Nej
Kön
Dam, Herr
Tillverkaren ramfärg
Havana Rubber
Tillverkaren linsfärg
Brown Gradient
Frame material
Nylon

Varför eyerim

Fri frakt från SEK1,135.00
Worry free returns
Authorized reseller
Prova på virtuellt
Hitta din storlek
Storlekar
S
M
L
Kortet sträcker sig långt bortom änden av ditt öga
Kortet slutar i slutet av ögat
Kortet når inte slutet av ögat
Dela
Ray-Ban Erika Classic Havana Collection RB4171 865/13
SEK1,200.00

Få en välkomstrabatt

Missa inte bra erbjudanden eller nyheter och anmäl dig till eyrims nyhetsbrev!

Handla på eyerim.se
Fri frakt från SEK1,135.00
Worry free returns
Authorized reseller
Prova på virtuellt