• E-butik
  • Info
  • Konto

Ray-ban glasses

Välj ikoniska och samtidigt funktionella receptglasögon från Ray-Ban. Välj en form av klassiska pilotglasögon eller vågade kattformade bågar. Dessutom erbjuder vi även flera bågar som återspeglar aktuella modetrender och som ser fantastiska ut på olika ansiktstyper. Prova dem bekvämt där hemma med hjälp av webbkamera. Välj enbart glas enligt din läkares recept. Du kan även köpa dem med ett blåljusfilter som skyddar dina ögon från skadlig strålning från skärmar.

Hur skapades varumärket Ray-Ban?


Ray-Ban-glasögon skapades ursprungligen för amerikanska flygare. De var tänkte att hjälpa dem med att blockera starkt och otrevligt solljus. Efter att "aviator"-modellen blev känd via en amerikansk pilot vars foto i Ray-Ban-glasögon syntes över hela världen blev de en del av populärkulturen. De bars även av stora legender på bioduken.

De upplevde dock en nedgång under discoperioden. De blev framträdande igen på 80-talet när Tom Cruise började bära dem i sina filmer. De är fortfarande populära än idag tack vare de kvalitativa bågarna som är gjorda av tillförlitliga och hållbara material.

Vad ska du vara uppmärksam på när du väljer receptglasögon?


Redan innan du bestämmer dig för att köpa receptglasögon så besök din ögonläkare. Enligt receptet du får där kan du välja bågar och glas som passar dig. Köp inte glasögon på apotek eller stormarknader för de har alltid samma dioptrier i båda ögon. Dessutom har de bara vanliga glas utan speciella filter som skyddar dina ögon bättre. Om du tar på dig ett par glasögon med fel glas kan du förvärra din syn. Väl istället bågar och glas av bättre kvalitet, som inte bara är funktionella, utan även kommer att komplettera din look.

Vilken form letar du efter på dina glasögon?

Dölj filter Visa filter
Filter
Sortera: Enligt favoriterna  
Filtrera efter
Visar: 275 Använd filter för att förfina dina krav
Visar 1 - 48 / 275
< 1 3 ... 6

Varför eyerim

Fri frakt från SEK1,400.00
Worry free returns
Authorized reseller
Prova på virtuellt
Hitta din storlek

TIPS #1: Kontrollera storleken på dina nuvarande glasögon

  • Titta på insidan av dina glasögon. Vanligtvis hittar du en rad siffror där som representerar bågens storlek och utseende, det ser ut ungefär så här: 52 [] 22 145
  • Information om bågens storlek hittas oftast på insidan av skalmarna eller bryggan
Kontrollera storleken på dina nuvarande glasögon

TIPS #2: Använd ett betalkort

S
M
L
Kortet sträcker sig långt bortom änden av ditt öga
Kortet slutar i slutet av ögat
Kortet når inte slutet av ögat

Glasögonbågens mått

Storlek

Få en välkomstrabatt

Missa inte bra erbjudanden eller nyheter och anmäl dig till eyrims nyhetsbrev!

Välj
Handla på eyerim.se
Fri frakt från SEK1,400.00
Worry free returns
Authorized reseller
Prova på virtuellt
Dela