Polaroid Sport 07886 SZA/Y2 Polarized

Solglasögonen Polaroid Sport 07886 SZA/Y2 Polarized är en del av den senaste kollektionen från Polaroid Sport som är noggrant designad... Visa mer

Varianter

Polaroid Sport 07886 SZA/Y2 Polarized
Blå / Grå
SEK849.00

Storlek

M
Storlek M: 66/18/115 mm
I lager
30 dagars retur
Beräknad leverans: 4 - 6 arbetsdagar
SEK849.00

Redo för lite action? Dessa strömlinjeformade Polaroid Sport 07886 SZA/Y2 solglasögon kommer göra det möjligt för dig att pressa dig själv ytterligare. Dess rektangulära mörkblå båge har grå polariserade glas som kommer stänga ute bländande, minska visuell trötthet till minsta möjliga och skydda dina ögon från alla skadliga UV-strålar. Denna lätta plastbåge är ett utmärkt val för runda och ovala ansikten. Skaffa ditt eget par och bli en mästare.

polarized

Polarisering

Ett speciellt filter som förhindrar solstrålar från att studsa direkt in i dina ögon och förblinda din syn. Du kommer att uppskatta det särskilt under sommaren och även under körning, vandring eller bad och vintersport.

tech

Polaroid Sport

Polaroid är marknadsledande vad gäller teknologin bakom polariserade linser och en av världens mest pålitliga glasögonmärken. Polaroid Sport erbjuder allt det du behöver för att pressa dig själv så långt som det går. Bågarna är tåliga och otroligt bekväma, samtidigt som de polariserade linserna gör visuell utmattning till ett minne blott.

tech

För vem är de?

Solglasögonen Polaroid Sport 07886 SZA/Y2 Polarized är en del av den senaste kollektionen från Polaroid Sport som är noggrant designad för både män och kvinnor (unisex). Den här eleganta helram modellen reflekterar senaste trenderna inom modern glasögondesign och dess rektangulära form gör Polaroid Sport 7886 till det perfekta valet särskilt för runda eller ovala ansikten.

tech

Material

Materialet som används till bågen är plast som är lätt att bära, pålitligt och mycket hållbart. Linserna har utvecklats till 100% för att blockera skadliga UV-strålar.

tech

Gratis frakt

Köp dina Polaroid Sport 07886 SZA/Y2 Polarized hos oss på eyerim nu och få leveransen direkt till din dörr utan några extra kostnader med dess originella och skyddande förpackning.

Parametrar

Modell
07886 SZA/Y2 Polarized
Ramfärg
Blå
Bågform
Rektangulära
Bågtyp
Helram
Frame material
Plast
Kön
Dam, Herr
Tillverkaren ramfärg
Matte Dark Blue
Tillverkaren linsfärg
Grey Polarized
Glasens Färg
Grå
Polariserade
Ja

Varför eyerim

Fri frakt från SEK1,135.00
Worry free returns
Authorized reseller
Prova på virtuellt
Hitta din storlek
Storlekar
S
M
L
Kortet sträcker sig långt bortom änden av ditt öga
Kortet slutar i slutet av ögat
Kortet når inte slutet av ögat
Dela
Polaroid Sport 07886 SZA/Y2 Polarized
SEK849.00

Få en välkomstrabatt

Missa inte bra erbjudanden eller nyheter och anmäl dig till eyrims nyhetsbrev!

Handla på eyerim.se
Fri frakt från SEK1,135.00
Worry free returns
Authorized reseller
Prova på virtuellt