Versace VE4361 GB1/87

Solglasögonen Versace VE4361 GB1/87 är en del av den senaste kollektionen från Versace som är noggrant designad för både män och... Visa mer

Storlek

En storlek
En storlek: 53/18/140 mm
I lager
30 dagars retur
Beräknad leverans: 4 - 6 arbetsdagar
SEK2,169.00

Vill du göra ett djärvt statement? Dessa unika Versace VE4361 GB1/87 solglasögon är omöjliga att ignorera. Den ovalformade svarta bågen har noggrant utformads för både män och kvinnor (unisex) och kommer få huvuden att vända sig. Dess grå glas tillhandahåller 100 % UV-skydd. Den här modellen av lätt plast fungerar för runda, ovala, fyrkantiga och hjärtformade ansikten. Skaffa dem och uttryck ditt unika jag.

tech

Versace

Gianni Versace designade sin första kollektion när han var 25 år gammal och blev snabbt en rockstjärna inom modebranschen. Han var en sann innovatör och en mästare inom design och gjorde mode och populärkultur till synonymer. Versace är känd för sin ikonografi, i synnerhet Medusa-symbolen, som livligt används i hans glasögonskollektion.

tech

För vem är de?

Solglasögonen Versace VE4361 GB1/87 är en del av den senaste kollektionen från Versace som är noggrant designad för både män och kvinnor (unisex). Den här eleganta helram modellen reflekterar senaste trenderna inom modern glasögondesign och dess ovala form gör Versace VE4361 till det perfekta valet särskilt för runda, ovala, fyrkantiga såväl som hjärtformade ansikten.

tech

Material

Materialet som används till bågen är nylon. Väldigt få material uppvisar lika hög grad av hållbarhet och motståndskraft som nylon. Därför används materialet till exempelvis säkerhetsbälten och fallskärmar. Linserna har utvecklats till 100% för att blockera skadliga UV-strålar.

tech

Gratis frakt

Köp dina Versace VE4361 GB1/87 hos oss på eyerim nu och få leveransen direkt till din dörr utan några extra kostnader med dess originella och skyddande förpackning.

Inspiration

Parametrar

Märke
Modell
VE4361 GB1/87
Ramfärg
Svart
Glasens Färg
Grå
Bågform
Oval
Bågtyp
Helram
Polariserade
Nej
Frame material
Nylon
Kön
Dam, Herr
Tillverkaren ramfärg
Black
Tillverkaren linsfärg
Grey

Varför eyerim

Fri frakt från SEK1,135.00
Worry free returns
Authorized reseller
Prova på virtuellt
Hitta din storlek
Storlekar
S
M
L
Kortet sträcker sig långt bortom änden av ditt öga
Kortet slutar i slutet av ögat
Kortet når inte slutet av ögat
Dela
Versace VE4361 GB1/87
SEK2,169.00

Få en välkomstrabatt

Missa inte bra erbjudanden eller nyheter och anmäl dig till eyrims nyhetsbrev!

Handla på eyerim.se
Fri frakt från SEK1,135.00
Worry free returns
Authorized reseller
Prova på virtuellt