uvex comanche LGL White S1

I lager
30 day returns
Estimated delivery time: 11 - 14 working days
SEK739.00

This model in different colors

Vit / Gul
SEK739.00

Storlek

En storlek
(99 / Standard / Standard )
11 - 14 working days
Grand Total
SEK739.00

No image
NAMN
FÄRG
TILLSTÅND
VLT
Laser Gold Lite / Clear (S1)
Gul
Gul
Låg
44-80%

uvex's premium Laser Gold Lite / Clear (S1) linsen är perfekt för låg förhållanden. Laser Gold Lite / Clear (S1) linsen har 44-80% VLT som tillåter 44-80% av solljuset att skina igenom linsen.

Paketet inkluderar inte en extra lins.

INKLUDERADE TEKNOLOGIER
Robust and scratchproof
Extremt slitstarka polykarbonatlinser verkar i temperaturer ned till -40 ° C utan förlust av mekanisk hållfasthet. Och med en särskild ytbeläggning skapas en reptålig ytterlins i enlighet med EN1836 standard.
supravision®
För utökad säkerhet och synlighet, även i dåligt väder. Bästa synförmågan tack vare den unika UVEX supravision®-beläggningen: den ändrar inte på linsens optiska kvalitet och uppnår 100% standard EN 174 för motverkandet av dimma.
direct ventilation
UVEX smart ventilation säkerställer bästa synförmågan. Climate competence ger en permanent luftdragsventilation och erbjuder en långvarig dimmfri syn och obegränsad skidåkning.
basic comfort kit
Denna kit innehåller enkelskum som anpassar sig till ansiktskonturerna. Skummembranet ger en luftdragsfri ramventilation och har en justerbar och sträckbar skyddsrem.
OTG
Lite-mirror versionen av uvex craxx skidglasögon är känd för sin makalösa Oversize OTG-form. Den erbjuder ett modernt spegelglas som lämpar sig för alla glasögon, såväl som perfekt styling på skidbackarna.

OM VARUMÄRKET

Med bara vårt förflutna kan vi forma vår framtid. 60 år av förbättrad skyddsförmåga, komfort, hållbarhet och design av deras produkter i kombination av begåvad ingenjörskap från Tyskland är vad som gör uvex (uv-ex = ultraviolet excluded) unikt. Skidåkare, cyklister och bergsklättrare förlitade sig på varumärket långt innan man uppfunnit "sport marknadsföring"

Skidglasögonen comanche LGL White S1 utgör kulmen på uvexs årtionde långa expertis i att skapa, testa och förädla skidglasögon i samarbete med professionella atleter. Den effektiviserade ramgeometrin erbjuder ett oöverträffligt synfält vilket gör att uvex är perfekt kompatibel med hjälmar från alla stora tillverkare, inklusive Bolle, Giro, Anon, K2 och Smith. Med en integrerad frånluftsfläkt-utrustning säkerställs bättre anti-fog ventilation även i de mest krävande förhållanden.


Köp dina uvex comanche LGL White S1 hos oss på eyerim nu och få leveransen direkt till din dörr utan några extra kostnader med dess originella och skyddande förpackning.

Parameters

Brand
Model
comanche LGL White S1
Ramfärg
Vit
Glasens Färg
Gul
Bågform
Enkel Lins
Bågtyp
Helram
Polariserade
Nej
Frame material
Plast
Kollektion
Dam, Herr
Tillverkaren ramfärg
White
Tillverkaren linsfärg
Laser Gold Lite / Clear (S1)

Why eyerim

Gratis frakt
Worry free returns
Authorized reseller
Virtual try on
Sizes
S
M
L
Card extends well beyond the end of your eye
Card ends at the end of the eye
Card does not reach the end of your eye

Get a welcome discount

Don’t miss out on great deals or new arrivals and sign up for eyerim newsletter!

Shopping at eyerim.com
Gratis frakt
Worry free returns
Authorized reseller
Virtual try on