Carrera HYPERFIT10/SE 807/YB

Frame color: Svart, Linsfärg: Grå

Varianter

Carrera HYPERFIT10/SE 807/YB

Storlek

En storlek
En storlek: 99/Standard/140 mm
I lager
30 dagars retur
Beräknad leverans: 14 - 16 arbetsdagar
SEK1,309.00

 

tech
 

Carrera

Carreras historia började år 1956, när Wilhelm Anger bestämde sig för att namnge sina företag för sportglasögon efter det längsta, snabbaste och farligaste racet i världen – Carrera Panamericana. Idag blandar Carrera, med hjälp av den nyaste teknologin, urban stil med sitt sportiga arv för att skapa perfektion.

 

 
tech
 

HYPERFIT10/SE 807/YB

Dessa limited edition solglasögon är designade i samarbete med KAPPA och Gumball 3000 för att fira 2022 års Gumball 3000 Rally och de har en perfekt balans mellan estetik och funktion — tack vare den delvis kantlösa masksiluetten pepprad med en mängd prestationsdrivna funktioner. De väldigt lätta bågarna är tillverkade av formsprutad polyamid och är utrustade med topstång i skum, färgade glas accentuerade med perforerade detaljer och näskuddar för ett halkfritt grepp. Carreras banbrytande HyperFit-gångjärn säkerställer ohämmad rörelse och flexibilitet oavsett förhållanden, medan signaturlogon på skalmarna och det vänstra glaset rundar av denna ikoniska design. En sista finish kommer via det kostnadsfria armbandet med ljusa Carrera-, Kappa- och Gumball 3000-logotyperna.

 

 
tech
 

För vem är de?

Solglasögonen Carrera HYPERFIT10/SE 807/YB är en del av den senaste kollektionen från Carrera som är noggrant designad för både män och kvinnor (unisex). Den här eleganta halvramen modellen reflekterar senaste trenderna inom modern glasögondesign och dess enkla lins form gör Carrera HYPERFIT10/SE till det perfekta valet särskilt för runda, fyrkantiga och hjärtformade ansikten.

 

 

 
tech
 

Material

Materialet som används till bågen är plast som är lätt att bära, pålitligt och mycket hållbart. Linserna har utvecklats till 100% för att blockera skadliga UV-strålar.

 

 
tech
 

Gratis frakt

Köp dina Carrera HYPERFIT10/SE 807/YB hos oss på eyerim nu och få leveransen direkt till din dörr utan några extra kostnader med dess originella och skyddande förpackning.

 

Parametrar

Märke
Modell
HYPERFIT10/SE 807/YB
Ramfärg
Svart
Bågform
Enkel Lins
Bågtyp
Halvram
Kollektion
Dam, Herr
Glasens Färg
Grå
Tillverkaren ramfärg
Black
Tillverkaren linsfärg
Grey
Frame material
Plast
Polariserade
Nej

Varför eyerim

Gratis frakt
Worry free returns
Authorized reseller
Prova på virtuellt
Hitta din storlek
Storlekar
S
M
L
Kortet sträcker sig långt bortom änden av ditt öga
Kortet slutar i slutet av ögat
Kortet når inte slutet av ögat
Dela
Carrera HYPERFIT10/SE 807/YB
SEK1,309.00

Få en välkomstrabatt

Missa inte bra erbjudanden eller nyheter och anmäl dig till eyrims nyhetsbrev!

Handla på eyerim.se
Gratis frakt
Worry free returns
Authorized reseller
Prova på virtuellt