Rätt glasögon kan förändra hela din outfit på ett ögonblick. Men vilka ska man välja? Från tyst lyx till hållbarhet - låt oss tillsammans ta en titt på vilka glasögontrender som kommer att dominera gatorna och modevisningarna 2024!
 

Quiet luxury

Fusionen av kvalitet, stil, minimalism och subtil elegans har definierat trenden "quiet luxury" (eller "tyst lyx"). År 2024 är denna filosofi mer än bara en trend; den är ett uttryck för självförtroende och sofistikering utan behov av att skrika efter uppmärksamhet. Föreställ dig glasögon med rena linjer och diskreta detaljer som kompletterar alla outfits utan att dominera dem. Lågmäld lyx är perfekt för dig som föredrar kvalitet och elegans framför flashiga uttryck. Kändisar som Emma Watson eller Timothée Chalamet visar hur "tyst lyx" kan bäras med elegans.


Trend 2024: Quiet Luxury eyerim blog
_jasna_vale


Trens 2024: Quiet Luxury eyerim blog
antonelanovakovic


Mob wife

I motsatt ände av spektrumet från tyst lyx finns mob wife-estetiken - en distinkt stil som hämtar inspiration från lyx och överflöd hos maffiafruar. Stilen kännetecknas av voluminösa pälsar, guldaccessoarer, djurmönster och svarta glasögon med guldaccenter. Denna stil är för dem som inte är rädda för att visa sitt självförtroende och föredrar djärva delar. Kändisar som Lady Gaga och Miley Cyrus är exempel på hur man kan förverkliga denna trend med en charm som inte går att ta miste på.


Trends 2024: Mob Wife eyerim blog
tresnickova



Trends 2024: Mob Wife eyerim blog
nikola_uhlirova


Party alltid och överallt

Ta med en våg av energi och den livliga atmosfären i ravekulturen till avslappnade outfits. Glasögon i djärva färger, okonventionella former och experimentell design är det perfekta komplementet. Det är en uppmaning att inte ta livet på för stort allvar och att unna sig lite kul varje dag. Ikoner för denna stil är stjärnor som Billie Eilish och Rihanna, som bevisar att festen verkligen aldrig tar slut.


 Trends 2024: Party everywhere and always eyerim blog
milanalavv


Trends 2024: Party everywhere and always eyerim blog
ninakolarofficial


Office Siren

Gisele Bündchen i Djävulen bär Prada? Bella Hadid? Zendaya? Dessa är de ikoniska representanterna för Office Siren-stilen - en sen 90-talsinspirerad estetik som kombinerar work chic med en subtil dos av retrokänsla. Överdimensionerade kavajer, skjortor och slipsar kompletteras på ett fantastiskt sätt av små glasögon med tunna bågar. Denna trend passar moderna kvinnor som vill uttrycka sin unika stil samtidigt som de behåller en professionell look.


 Trends 2024: Office Siren eyerim blog


Trends 2024: Office Siren eyerim blog
dollieta


Hållbarhet

År 2024 är hållbarhet inte bara en modetrend, utan även en nödvändighet för allas vår framtid. I linje med den växande efterfrågan på grönare och mer etiska val blir hållbara glasögonbågar tillverkade av återvunna och biologiskt nedbrytbara material allt populärare. Bioacetat och andra hållbara material representerar framtiden inom glasögondesign och erbjuder stil utan att kompromissa med vår planet. 


Trends 2024: Kohe by eyerim Andrea Black

 
 
Trends 2024: Kohe by eyerim Patricia Black

Oavsett om du väljer retroinspiration, djärva accessoarer, subtil elegans eller ett engagemang för hållbarhet, hittar du alla de senaste trenderna tillgängliga för alla på eyerim. Låt dig också inspireras och välj de glasögon som bäst uttrycker din stil (inte bara) år 2024!