7.10.2021 15491 visningar 2 minuter läst GÅ TILL EYERIMS ONLINEBUTIK

Fira World Sight Day

World Sight Day (WSD) hålls en gång om året andra torsdagen i oktober. Den samordnas av IAPB för VISION 2020 Global Initiative med fokus på att uppmärksamma blindhet och synfel. I år firas WSD den 10 oktober 2019!

Varje år försöker World Sight Day uppmärksamma betydelsen av blindhet och synfel som ett internationellt folkhälsoproblem. Ungefär 285 miljoner människor världen över lider av dålig syn eller blindhet, trots att 80% av alla synfel kan undvikas. Fira denna dag med oss och gå med vår tävling på Instagram.

Till äran, och för att hedra denna dag så då delar vi med intresseväckande fakta om synen runtom i världen - människor som dig. Matchar du något?

World Sight Day 2017

Skydda ögonen - de förtjänar det!

Andrea

Jag tillhör medgrundarna. Mitt område har varit att skapa innehåll och hantera sociala medier. Jag är besatt av flamingos och att resa. Jag samlar på de flesta utav mina ideér från långa bergsvandringar, och jag älskar konst och fotografi.

RELATERADE INLÄGG
Storleken avgör - Hur man väljer rätt storlek på glasögon

Ta reda på hemligheten för välja rätt bågstorlek. Spana in några användbara tips för att säkerställa att dina nya glasögon perfekt passar ditt ansikte.

DISKUSSION