Oakley A-Frame 2.0 OO7044-50 PRIZM

I lager
30 day returns
Estimated delivery time: 4 - 7 working days
SEK1,179.00
SEK1,789.00

This model in different colors

Storlek

En storlek
(99 / Standard / Standard )
4 - 7 working days
Delsumma
Original protective packaging and soft cleaning cloth
Free
Grand Total
SEK1,179.00

Prizm Torch Iridium
NAMN
FÄRG
TILLSTÅND
VLT
Prizm Torch Iridium
Röd
Röd
Medium-Ljusa
17%

Oakley's Prizm Torch Iridium linsen täcker ett brett utbud av ljusa förhållanden än standardlinser. Prizm Torch Iridium linsen har 17% VLT som tillåter 17% av solljuset att skina igenom linsen. För mer information om VLT linser, klicka här.

Paketet inkluderar inte en extra lins.

INKLUDERADE TEKNOLOGIER
PRIZM™
Oakleys proprietära PRIZM ™ teknologi blockerar strategiska våglängder utefter färgspektrumet och förbättrar synligheten av snökonturer, stötningar och texturer. PRIZM™ linsen har konstruerats för att hjälpa dig skifta mellan varierande ljusförhållanden vilket minskar behovet att byta ut linserna beroende på ljusläget.
High Definition Optics®
Med Oakley High Definition Optics® (HDO) så kan du förlita dig på den högsta optiska synklarheten och stötskydd. HDO-linsen optimerar säkerheten och prestandan för att bemöta de kompromisslösa kraven professionella idrottsutövare har, som nöjer sig inget mindre än den tydligaste, skarpaste och tillförlitliga synförmågan.
F3 Anti-dimma
Oakleys specialtillverkade anti-dimbeläggning hjälper till att förhindra linsdimma från att skada prestandan och utgöra en säkerhetsrisk. F3 Anti-Fog gör det möjligt för den inre ballistiska linsen att absorbera fukt och gör din syn kristallklar.

OM VARUMÄRKET

Jim Janard sa att "idén bakom Oakley är att skapa produkter som fungerar bättre och ser bättre ut än något annat på marknaden" när han grundade Oakley i sitt garage år 1975. Idag är Oakley det ledande sport- och livsstilsmärket och står fortfarande på fronten för innovation vad gäller glasögon för dem som gillar att röra på sig.

Skidglasögonen A-Frame 2.0 OO7044-50 PRIZM utgör kulmen på Oakleys årtionde långa expertis i att skapa, testa och förädla skidglasögon i samarbete med professionella atleter. Den effektiviserade ramgeometrin erbjuder ett oöverträffligt synfält vilket gör att Oakley är perfekt kompatibel med hjälmar från alla stora tillverkare, inklusive Bolle, Giro, Anon, K2 och Smith. Med en integrerad frånluftsfläkt-utrustning säkerställs bättre anti-fog ventilation även i de mest krävande förhållanden.


Köp dina Oakley A-Frame 2.0 OO7044-50 PRIZM hos oss på eyerim nu och få leveransen direkt till din dörr utan några extra kostnader med dess originella och skyddande förpackning.

Parameters

Brand
Model
A-Frame 2.0 OO7044-50 PRIZM
Ramfärg
Vit
Glasens Färg
Röd
Bågform
Enkel Lins
Bågtyp
Helram
Polariserade
Nej
Frame material
Plast
Kollektion
Dam, Herr
Tillverkaren ramfärg
Polished White
Tillverkaren linsfärg
Prizm Torch Iridium

Why eyerim

Gratis frakt
Worry free returns
Authorized reseller
Virtual try on
Sizes
S
M
L
Card extends well beyond the end of your eye
Card ends at the end of the eye
Card does not reach the end of your eye

Get a welcome discount

Don’t miss out on great deals or new arrivals and sign up for eyerim newsletter!

Shopping at eyerim.com
Gratis frakt
Worry free returns
Authorized reseller
Virtual try on